Kép

A lelked kedvéért..

„Ami elöttünk és mögöttünk áll
semmiség ahhoz képest,
ami bennünk rejlik. Ha feltárjuk belső
világunkat, csodálatos dolgok történhetnek.”
Hanry Davis Thoreau 

Jógaoktató képzés 2024. Május

Tekints be 16 órányi online tananyagunkba

Mit ad a képzés a résztvevőknek?

A hivatalos hazai felnőttképzési rendszerben akkreditált (magyar és angol nyelvű) diplomát, biztos elméleti alapokat és kellő gyakorlati lehetőséget a saját, egyéni óraterv és hangvétel kialakításához.
A képzés vezető oktatója Dócs Tamás, aki évtizedes jógatanári múlttal, közel 5000 csoportos órával a háta mögött immár az oktatóképzés terén is 6 éves tapasztalattal rendelkezik és 250 hallgatót indított már el ezen az úton. Az oktatás módszertana gyakorlatközpontú és az elméleti anyag is közérthetően, átlátható rendszerbe illesztve kerül átadásra.

Hétköznapi képzés indul 2024. Május 10. (Péntek)

Tervezett oktatási alkalmak minden pénteken 10:30-16:30 – ig.

Amit biztosan meg tudsz szerezni nálunk a Jógaoktató Diplomán túl

  • Professzionális oktatási tananyagot adunk át, mely elsajátítása után minden rendelkezésre áll majd az oktatásod elkezdéséhez. Az elmélet és gyakorlati anyag úgy van összeállítva, hogy jól érthető és elsajátítható legyen azoknak is, akik az alapoktól kezdik el a jógagyakorlást.
  • 16 órányi ONLINE tananyagot adunk, melyet bármikor visszanézhetsz
  • Nálunk biztos alapokra épülő tudást tudsz szerezni, mellyel el tudod indítani a saját karrieredet jógaoktatóként egyből a tanfolyam elvégzése után.
  • Ha alapos ismereteket szeretnél elsajátítani és biztos alapokra helyezni a tudásodat, akkor ehhez biztosítunk lehetőséget!
  • Ingyenes parkolási lehetőség van egész nap
  • Kertes, nyugodt környezetben vagyunk
  • Alapos gyakorlati oktatás és személyre szabottan, a problémás kérdések tisztázása.
  • Álláslehetőséget tudunk biztosítani a tanfolyam elvégzése után központunkban jógaoktatóként, segítünk elindulni az úton.
  • Marketing és reklámanyagok elkészítéséhez és saját weboldalkészítéshez kedvezményes áron tudunk támogatást adni!
  • Indiai termékek és jógafelszerelések széles választékából tudsz válogatni, törzsvásárlói kártyával a tanfolyam elvégzése közben és utána is!

Töltsd ki a táblázatot és kérd ingyenes tájékoztatónkat a tanfolyamról!

A képzés díja: 400 000 Ft

Helyszín: 1162, Bp. Lajos utca 72.

Telefonszám: 20/599 2487

E-mail: yoga@indiaszive.hu

Previous slide
Next slide

A képzés oktatója: Dócs Tamás

Kb. 20 éves koromig rendszeresen mozogtam, de az egyetemi évek alatt szinte teljesen abbahagytam. Később a jogi pályán megismerkedtem az irodai ülőmunka és a stressz okozta alvászavarokkal, idegességgel is. Nem éreztem magam tehát túl jól a bőrömben, amikor elérkezett a jógával való sorsszerű találkozás. 

2010-ben vettem részt az első órámon és nagyon hamar ráéreztem, hogy ez nemcsak egy remek mozgásforma lehet számomra – mely által egyébként közel 20 felesleges, negatív energiákkal átitatott kilótól szabadultam meg 2 év alatt – hanem a kiteljesedést szolgálva, belső harmóniát teremt. Megerősített bennem régóta lappangó gondolatokat a világ és az ember mibenlétéről és segít másként, tisztábban látni mindent. A jóga útja: folyamatos fejlődés. Mindenki máshonnan indul és más tempóban halad, de aki egyszer rálépett, tudni fogja, hogy jó úton jár.