Kép

“Ami elöttünk és mögöttünk áll
semmiség ahhoz képest,
ami bennünk rejlik. Ha feltárjuk belső
világunkat, csodálatos dolgok történhetnek.”
Hanry Davis Thoreau 

Köszöntünk az India Szíve Jóga központ oldalán!

www.indiaszive.hu

Egy alkalmas jóga órajegy: 2 000 Ft
5 alkalmas bérlet: 9 000 Ft
10 alkalmas bérlet: 16 000 Ft
Hangtál meditáció egy alkalom, 90 perc: 3 500 Ft
Lélek meditáció 1 alkalom: 3 500 Ft
ONLINE jóga 1 alkalom: 2 200 Ft

Terembérlési lehetőség: 45 nm-es üres, parkettázott terem. Kérj egyedi ajánlatot! Telefonszám: 30/519 67 37 – Hering Zsuzsanna 
(Igény esetén tudunk táblát, jóga szőnyegeket, asztalokat és székeket biztosítani), recepció, öltöző, terasz, kert és ingyenes parkolás (utcai vagy udvari) tartozik hozzá. 
Ha szeretnél csatlakozni gyógyító csapatunkhoz vagy jóga oktató vagy és helyet keresel kérünk vedd fel velünk a kapcsolatot: yoga@indiaszive.hu

Cím: 1162, Lajos utca 72.

Budapesten a XVI. kerületben, egy nyugodt, csendes kertvárosi környezetben várunk az India Szíve Jóga, Meditáció és Gyógyító Központba, ahol a jóga órák mellett meditációs, hangfürdő és alternatív gyógyító technikák közül tudsz választani. A Théta Healing, család állítás hatékony probléma feltáró módszerén túl egyéni asztrológiai tanácsadás vagy színterápiás programok segítségével tudod az önismeretedet növelni és az életedben lévő aktuális problémákat kezelni, az öngyógyító folyamatokat beindítani.

Energia kezelő, öngyógyító tanfolyamok és workshopok, gyógyító képző hivatalos okleveles képzések és tréningek helyszíne.
Aktuális eseményeinkről az oldalon tudsz értesülni vagy íratkozz fel hírlevelünkre.
Ha pedig csak megpihennél és kiszakadnál a rohanó hétköznapok zajából, lecsendesítenéd elméd és ellazítanád a tested, akkor különböző masszázs ajánlatokkal várunk!