Kép

A lelked kedvéért..

„Ami elöttünk és mögöttünk áll
semmiség ahhoz képest,
ami bennünk rejlik. Ha feltárjuk belső
világunkat, csodálatos dolgok történhetnek.”
Hanry Davis Thoreau 

Rólunk

Az INDIA SZíVE KÖZPONT egy  csendes, nyugodt kertvárosi részen helyezkedik el ( XVI.), tökéletes alkalmat biztosítva a lelki gyakorlatok elsajátításához, jógához, masszázshoz vagy meditációhoz.

Az épületet maga is nyugalmat árasztó energiával rendelkezik, hasonló érzést kelt, mint egy indiai Ashram, ahol azt az érzést élhetjük át, mintha picit visszamentünk volna az időben és lelassult volna a rohanó, modern világ.

Folyamatosan indítunk oklevelet adó képzéseket, önismereti tanfolyamokat, számos stresszoldó és motivációs tréninget, tartunk jógaórákat és Hangtálmeditációt.

Palettánkban megtalálhatók külön-külön kategorizálva, hogy kiknek ajánljuk az adott képzést, így személyreszabottan, hatásosan tudunk megoldást nyújtani a különböző területről érkezők részére, mint például a felső és/vagy középvezetőknek vagy válás/szakítás/ gyász feldolgozásában, illetve a pánikbetegséggel küzdők részére egyaránt.

Fókuszunkban az emberi test egészsége érdekében visszaállított lelki béke és harmónia áll, mely hozzájárul egy egészségtudatosabb, boldogabb és sikeresebb élethez.

Szeretettel várunk!

Namaste

Egy alkalmas jóga órajegy: 3 500 Ft
10 alkalmas bérlet: 31 500 Ft
Hangtál meditáció egy alkalom, 90 perc: 3 500 Ft
Meditáció 1 alkalom: 3 500 Ft

Terembérlési lehetőség: 45 nm-es üres, parkettázott terem. Kérj egyedi ajánlatot! Telefonszám: 20/599 2487 – Hering Zsuzsanna 
(Igény esetén tudunk táblát, jóga szőnyegeket, asztalokat és székeket biztosítani), recepció, öltöző, terasz, kert és ingyenes parkolás (utcai vagy udvari) tartozik hozzá. 
Ha szeretnél csatlakozni gyógyító csapatunkhoz vagy jóga oktató vagy és helyet keresel kérünk vedd fel velünk a kapcsolatot: yoga@indiaszive.hu

Cím: 1162, Lajos utca 72