Kép

A lelked kedvéért..

„Ami elöttünk és mögöttünk áll
semmiség ahhoz képest,
ami bennünk rejlik. Ha feltárjuk belső
világunkat, csodálatos dolgok történhetnek.”
Hanry Davis Thoreau 

Önismereti workshop Carla Gallival

2024. 06. 13. 19:00

Az ébredést, a fejlődést már senki sem kerülheti el! Futótűzként terjed és egyre több fantasztikus eszköz és módszer nyílik meg a mostani időszakban a számunkra. Ha körbenézel, talán látod, hogy mindenki ébred körülötted. És veled mi van? Eljött végre a tavasz az emberek szívében, lelkében? Mit jelent az igazság legalizálása? Helyt adsz-e az igazságnak a saját életedben, vagy csak másoktól várod ezt el? Mi lesz a féltve őrzött és rejtegetett titkainkkal, ha mindenről lehull a lepel? Mi a feltétele annak, hogy meg tudjunk újulni, hogy azok a transzgenerációs minták, amik gúzsba kötnek és blokkolják, vagy elzárják a teremtő isteni életenergiát előlünk, végre felszabadulhassanak és teljes életet tudjunk élni? Miért érdemes elhagyni a poshadt állóvízhez hasonlító komfortzónánkat? Hogyan tudunk biztonságosan átlépni az elme múltba kapaszkodó rögeszméi helyett a Lélek útja programba? Hogyan tudjuk a makacs elmét együttműködésre bírni? Hogyan tudunk kiteljesedni, megújulni, újjászületve megfiatalodni testileg, lelkileg, mentálisan is?

Regisztráció

Részvételi díj: 15 000 Ft/Fő

Jelentkezz és ismerd meg ezt a rendkívűl hatásos módszert, hogy közelebb kerülj a tudatalattidhoz!

Carla Galli – Az „Igazság legalizálása” módszer megálmodója és életre hívója

Író – Motivációs előadó – NLP Master Practitioner – Coach
25 éve az önismeret, a személyi és vállalati önfejlesztés szolgálatában.
Hat önismereti könyv, több meditációs CD és számos cikk írója.
Képzései módszertana a sok éves gyakorlati tapasztalat, az NLP, a hatékonyságfejlesztő foglalkozások (Coaching), az önismereti és a személyiségfejlesztő képzések, valamint az emberi elme és az agy tanulmányozása alapján jött létre.
Ez a módszer egyesíti a filozófia, a pszichológia, az orvostudomány, az üzleti technológia, a kvantumfizika és a modern tudomány alapelveit.

Szeretettel várunk!

Mi az a NEUROGRAFIKA?

Következő időpont: Érdeklődj telefonon 20 /599 2487

neurografika egy képi módszer a tudatalattival való együttműködésre, és hatékony módja annak, hogy jobbá tegye az életét. A módszert 2014-ben dolgozta ki Pavel Piskarjov professzor, a Kreatív Pszichológiai Intézet igazgatója, a pszichológia doktora, egyetemi tanár, topozófús, festő, építészmérnök, szerző.

NeuroGraphics® jogvédett és Pável Piszkarjev szellemi terméke, mely személyes feltárás, kreatív, tudományos kutatás, terepgyakorlat és egyedi grafikai nyelv kifejlesztésének eredménye.

A neurografika egyesíti a pszichológiai megközelítéseket és a grafikai ábrázolás számos technikáját. Első pillantásra az ilyen grafikák elvontnak tűnnek, de alapjuk nemcsak érzelmi – neurografikai jellegűek; a neurografika rajzolása közvetlenül kapcsolódik a valóság ábrázolásához.

És mi fán terem?

A neurografikai rajzról Wassily Kandinsky azt mondta: „Hogy ha egy képi műből hiányzik a pszichológiai jelentés, akkor nem nevezhető műalkotásnak. A neurografiai képeken az ember belső világának szellemi tartalma jelenik meg a tudatalatti és a tudattalan mély rétegeinek szintjén.

Carla Galli

A neurografika a vágyak teljesítésének módszere

A kívánságok valóra váltásának népszerű módja a “kívánságkártya” létrehozása – az álmot megjelenítő kész képek kollázsa. Ezt a módszert azok használják, akik tudják, hogy egy kívánság valóra válik, ha világosan elképzeljük. A legegyszerűbb módja annak, hogy elképzelje, mit szeretne, ha virtualizálja.

A vágyak vizualizációjának neurografikai módszerének titka az emberi psziché sajátosságaiban rejlik, amely vizuális észlelés útján kapott képekből áll. Egy neurografikai foglalkozás során az ember pszichológiai tapasztalata megvalósul, minden, amit teszünk, amit gondolunk, amit akarunk, a tudat szintjére emelkedik.

Hogyan kezdjünk hozzá a NEUROGRAFIKÁHOZ?

Amikor az emberek elkezdenek neurografikát rajzolni, az életük természetes módon jobbra fordul. Felébred az ösztön, az életszomj, és ennek a szomjúságnak a hatására jelenik meg az értelme. Nincs értelme a víznek, amíg nem vagy szomjas. Nincs értelme az életnek, amíg vissza nem nyered az életvágyat. A neurografika visszaadja az embereknek az életszomjat, a pozitív fejlődésbe, a legjobb eredménybe vetett hitet. Küldetésünk: „Változtasd meg jobbra a világot!”
A neurografika sajátossága az, hogy nem manifesztált tünetekkel és láthatatlan objektumokkal dolgozunk. Mi a tudattalan szimulálását végezzünk.

Nem kell meghatároznunk a helyzet okait, indítékait és szintjét.

Szándékosan, lendülettel dolgozunk, azzal, ami belül már megérett, már érezteti magát, de magyarázatot nem igényel tőlünk. Ez azt jelenti, hogy elkerüljük a kognitív torzításokat. Ebben az értelemben a módszer tisztasága egyedülálló.

Minden más módszer, amely a nyelvvel, a beszéddel működik, definíciók megadására kényszeríti az embert. Be kell kerülniük egy harmadik fél – operátor, coach, terapeuta – által kínált területre.
Amely sajnos időnként ellentmondásokat, hiányos információkat tartalmazhat.

A rajzolás során a “művész” a negatív érzéseket pozitívvá alakítja. A benne rejlő félelmek és fóbiák felszínre előjönnek, és pozitív, létfontosságú energiává alakulnak át.

A neurografikai algoritmusok segítségével megláthatja és feloldhatja azokat a belső ellentmondásokat, amelyek a jövőben pszichoszomatikus rendellenességeket okozhatnak. A vonalak és ábrák rajzolása során az ember belső rendszere újrakonfigurálódik, ami lendületet ad az újabb eredményekhez. Az ember megtanulja megtervezni és beprogramozni saját élete eseményeit, és kontroll alatt tartja azokat.
Az NG (neurografikai) algoritmusok minden pontja fontos és mély pszichológiai és fiziológiai alapokkal rendelkeznek.
Ezért nagyon fontos a helyes rajzolás a belső ökológia tiszteletben tartása érdekében.
Valójában az NG algoritmussal történő rajzolás lehetővé teszi, hogy a testben megélt problémás állapotot a papírlapra vigyünk, és átéljük a testet, az érzelmeket, a gondolatokat, láthassunk annak vizuális megjelenését, és grafikus megoldást találjunk. A tudatalatti ezt kész tényként érzékeli, és ekkor az ember egy új állapotból tud cselekedni és döntéseket hozni, meghívva kreatív energiáját egy probléma megoldására vagy a célok elérésére.
A probléma papíron való átültetése az egyén határainak folytatását, kitágítását jelenti. Jön a világgal való egység tudata, a világegyetemmel való tudatos egység érzése, amely végeredményben új lehetőségeket hoz, a lényeg, hogy meglássuk és megértsük.
A rajzolásban lévő integráció folyamata azt a felismerést szimbolizálja, hogy a személy élete minden szakaszában rendelkezik minden szükséges erőforrással.
A mező vonalak adják a gondolatok szinkronizálását az Univerzummal és az energiaforrást a probléma megoldásához. Az utolsó szakasz a rögzítés.

AZ EMBER ELÉGEDETTSÉGET ÉS BIZALMAT ÉREZ, HOGY VÁGYA MÁR VALÓRA VÁLT. EZ RÉSZBEN ÍGY IS VAN, MERT VÁGYÁT MÁR EGY PAPÍRLAPON TESTESÍTETTE MEG. MAJD ABBAHAGYJA A GONDOLKODÁST EZEN A TÉMÁN, ÉS VÁGYA TELJESÜL. SZAKÉRTŐK FELISMERTÉK, HOGY A NEUROGRÁFIKAI RAJZOLÁS A LEGJOBB MEGOLDÁS AZ EMBERI ÉLET CÉLJAIRA.

NEUROGRAFIKA, a lehetőségek kibontakoztatásához

A neurografikai rajz célja az öntudatlan félelmek, hiedelmek, feszültségek, múltbeli tapasztalatok ábrázolása az ember életéből és a lelke korábbi életeiből.

A személyiségfejlődést gátló korlátok a tudat szintjére emelkednek, ahol olyan ötletekké alakíthatók, amelyek pozitív eredményt adhatnak. Ez a gyakorlat lehetővé teszi a döntés meghozatalát, a kérdés megválaszolását, a probléma megoldását és a vágy teljesítését.

Ez a munka segít csökkenteni a belső feszültséget, csillapítani a belső konfliktusokat, és felszabadítani a pozitív energiát, amely segíthet a probléma megoldásában.

NEUROGRAFIKA, a személyiség harmonizálása érdekében

A szisztematikus gyakorlatok segítenek megszabadulni a komplexektől, a pszichológiai traumáktól, a változást gátló hozzáállástól.
Az egyik neurografikai foglalkozás segít energiát emelni a tudattalan mély rétegeiből, és felszabadítani a feladatokhoz. A régi idegi kapcsolatok megsemmisülése és újak kialakulása miatt az ember erőfeszültséget tapasztal, aktívvá válik, erőforrás állapotba kerül. Az energiakitörés minden szinten átalakítja az életet.
A neurografikát különböző testi és lelki gyakorlatokkal hasonlították össze, például jógával, meditációval, légzési technikákkal és masszázzsal. De velük ellentétben a neurografika stabil eredményt ad, amely nem függ a külvilág ingadozásától. Ez annak köszönhető, hogy az ember helyzethez, emberekhez, élethez való hozzáállása megváltozik, lélekben és testben harmóniával érzékeli a valóságot.

Kérd ingyenes konzultációnkat programról, felvesszük Veled a kapcsolatot

Helyszín: 1162. Budapest, Lajos utca 72.
Részvételi díj: 15 000 Ft
Időpont: