Kép

“Ami elöttünk és mögöttünk áll
semmiség ahhoz képest,
ami bennünk rejlik. Ha feltárjuk belső
világunkat, csodálatos dolgok történhetnek.”
Hanry Davis Thoreau 

Köszöntünk az India Szíve Jóga központ oldalán!

MASSZÁZS

Üdvözöllek Titeket!

Vella Ádám vagyok, szeretnék pár mondatban bemutatkozni Nektek, hogyan és miért lettem masszőr. A masszázzsal, mint szakmával 2009-ben ismerkedtem meg. 2010 tavaszán szereztem meg a gyógymasszőri képesítést, 2010 őszén pedig a sportmasszőri képesítést. Ezután folyamatosan képeztem magam (mert úgy gondolom, hogy mindig lehet és mindig van mit tanulni), így sajátítottam el a Tape technikát, használom az SMT technikát, az FDM-et és a Biodinamikus craniosacralis technikát, emellett Bowen alkalmazó is vagyok. Az évek alatt megszerzett tudást, a különböző technikákat napi szinten alkalmazom, hiszen örömmel tölt el, hogy segíteni tudok másokon, enyhíteni tudom az emberek fájdalmát, vagy “csak” fokozom a közérzetét ha egy kis felfrissülésre vágynak… tulajdonképpen ezért lettem masszőr.
Szeretettel várlak Benneteket az India Szive Jógaközpontban (1162 Budapest, Lajos u 72.)  Ajánlom magam, ha fizikai közérzetjavító frissítésre vágysz, ha bármilyen mozgásszervi problémád van, vagy csak relaxálnál egy kicsit, tudok segíteni!

      

Csomagajánlatunk: SPA Lélek csomag

Különleges RELAX -Szépség csomagunk tartalmaz egy 60 perces aromaterápiás masszázst, SPA kézápolást géllakkozással és 1 db Lélek jóga órajegyet Horányi Ágihoz. Töltődj fel, hagyd magad mögött a rohanó hétköznapok zaját, engedd el a stresszt…Vendégül látunk közben különleges indiai teákkal és friss gyümölcsökkel. A csomag időtartalma jógával együtt 4 óra.
(Ha nem szeretnéd a jóga órát aznap látogatni, akkor lehetőséged van másik napot választani hozzá)
A csomag ára: 11. 000 Ft