Kép

A lelked kedvéért..

„Ami elöttünk és mögöttünk áll
semmiség ahhoz képest,
ami bennünk rejlik. Ha feltárjuk belső
világunkat, csodálatos dolgok történhetnek.”
Hanry Davis Thoreau 

30 napos TESTI-LELKI-SZELLEMI Program- Indul: Folyamatosan

30 napos TESTI-LELKI-SZELLEMI program, ahol a lelki egyensúlyod visszaállítása és a fizikai tested optimális működése, energiaszinted emelése a cél. Amikor stresszhelyzetbe kerül az ember sajnos az nem csak a lelki egészséget viselheti meg, hanem az emésztőrendszert is, és különböző testi problémák jelentkezhetnek. A relaxációs technikák mellett nagyon fontos és hatékony stresszkezelési módszer a rendszeres és szakszerű testmozgás. E mellett pedig a megfelelő emésztéshez és az egészség fenntartásához ilyenkor fokozottan fontos szerepet játszik az egészséges, változatos táplálkozás. Ezzel a 30 napos programmal elengedheted a negatív érzéseket, konkrét személyreszabott módszerekkel és az egyéni problémád gyökerének a feltárásával segítünk. Megtanulhatod a stresszkezelés hatékony módszereit és kipróbálhatod a jóga és a testedzés együttes jótékony hatását. A helyes táplálkozással és a belső béke megtalálásával az energiaszinted növekedni fog és a közérzeted javulni. Várunk szeretettel a 30 napos programon, ha úgy érzed, hogy valamilyen élethelyzetben elakadtál és változást szeretnél, jobban szeretnéd érezni magad testileg-lelkileg.

ONLINE Jóga


Jógázz velünk az otthonodból. Amennyiben szeretnéd kipróbálni az online jógát, kérünk írj nekünk a yoga@indiaszive.hu e-mail címre és elküldjük az ehhez szükséges információkat

Hangtál meditáció

Engedd, hogy a hangok megérintsenek, átöleljenek, és elvigyenek egy olyan világba, olyan dimenzióba, mely tapasztalatának, most ideje van életedben.

Szeretettel fogadlak hangtálak feltöltő, éltető rezgéseivel, egyéb hangterápiás hangszerekkel, és hangommal!
A hangtál meditációt Tóth Zsuzsanna tartja.
Bejelentkezés szükséges: 30/519 67 37
Részvételi díj: 3 500 Ft

NeuroGrafika - Carla Gallival

A neurografika egy képi módszer a tudatalattival való együttműködésre, és hatékony módja annak, hogy jobbá tegye az életét. A módszert 2014-ben dolgozta ki Pavel Piskarjov professzor, a Kreatív Pszichológiai Intézet igazgatója, a pszichológia doktora, egyetemi tanár, topozófús, festő, építészmérnök, szerző. A NeuroGraphics® jogvédett és Pável Piszkarjev szellemi terméke, mely személyes feltárás, kreatív, tudományos kutatás, terepgyakorlat és egyedi grafikai nyelv kifejlesztésének eredménye. A neurografika egyesíti a pszichológiai megközelítéseket és a grafikai ábrázolás számos technikáját. Első pillantásra az ilyen grafikák elvontnak tűnnek, de alapjuk nemcsak érzelmi – neurografikai jellegűek; a neurografika rajzolása közvetlenül kapcsolódik a valóság ábrázolásához.

Tradicionális REIKI DO I. tanfolyam

Emberfeletti tapasztalások!
Használd ki a rejtett emberi potenciálodat és lobbantsd lángra a szellemed!
A Reiki egy ősi tibeti módszer, egy összetett japán szó, jelentése: Rei = egyetemes Ki = életerő energia, vagyis a reiki az egyetemes életerő energiát jelenti. A Reiki sokak számára az energetikai gyógyászatba való belépést jelenti. Dr. Mikao Usui japán professzor mintegy 150 évvel ezelőtt újra felfedezett tradicionális gyógyító rendszere az intelligens univerzális (isteni) energia közvetítésén alapul. Most lehetőséged van megismerkedni e módszerrel.
Részvételi díj (2 nap): 28 000 Ft
Bejelentkezés szükséges: 30/519 67 37
 
 

Asztrológiai workshop

Kis létszámú találkozók, ahol az asztrológia világába vezetünk be. Minden alkalommal más- más terület kerül fókuszba, áltatánosan és a személyes képletedben az adott részhez vonatkozóan. Az önismerethez is nagyon jó, de megnézheted, hogy aktuálisan milyen energiák dominálnak az életedben és egy-egy életterülethez konkrét kérdéseket tehetsz fel, ha esetleg döntés előtt állsz vagy elakadást érzel valamiben. Amennyiben érdekenek az asztrológia alapjai, esetleg jártas vagy benne/ meglévő tudásodat szeretnéd frissíteni, pontosítani vagy ha csak most ismerkedsz elöszőr ezzel a témával, mind két esetben várunk szeretettel. Információ és jelentkezés: 30/519 67 37

Családállítás
Carla Gallival

Bert Hellinger, a német pszichoterapeuta által kifejlesztett módszer alapján lehet kideríteni, hogy a teljesítménynövelő blokkokat hogyan és miképpen lehet oldani. A tapasztalásai és megfigyelései szerint a családi rendszerben szigorú törvények uralkodnak melyek, ha megsérülnek, generációkon keresztül negatív hatással vannak ránk.

Úgy látszik, hogy a rejtett családi problémák felszínre hozásának törvényszerűségei – bizonyos módosításokkal – igazak egyaránt sport és szervezetek esetében is.
Ha a család rendjét helyreállítjuk, ezáltal az egyén kiléphet a családból, ilyenkor maga mögött érzi a család erejét. Csak, ha elismeri és feldolgozza a rendszerhez való kötődését és tisztán látja saját felelősségét, illetve osztozik benne, akkor érezheti magát tehermentesítve, illetve akkor tud saját egyéni, különleges feladatainak eleget tenni anélkül, hogy a korábbi dolgok ránehezednének és kísértenék. Az elvek ismerete hatékonyan hozzájárulhat a munkahelyi és más csoportbeli konfliktusok megoldásához, a stressz csökkentéséhez, a kommunikáció javításához a döntéshozatalban a kreativitás felszínre hozásban, a sport teljesítménynövelésben.

Gyertyafényes, esti meditáció

Fontos megérteni azt, hogy az emberi agy képes egy bizonyos problémát/gondolatot újra és újra előhozni az elméjében, ezáltal ugyan azokat a problémákat és helyzeteket tapasztalja meg, ugyan azokat a kémiai folyamatokat váltja ki.  Ha pozitív változást szeretnénk látni az egészségünkben, környezetünkben, akkor át kell hangolódni egy másik frekvenciára, leállítani a mérgező gondolatokat és előre érezni mindent, amit csak szeretnénk. Engedd, hogy az életedben minden a helyére kerüljön, ami már nem szolgál engedd el, kerülj kapcsolatba a tiszta belső hangoddal a szíveden keresztül.
Találkozzunk szerda esténként 18 órától, érezz rá a meditáció lényegére, segítünk ebben.
Bejelentkezés:30/519 67 37

Ayurveda - Masszázs tanfolyam (6 alkalmas)

Masszázs továbbképzés -Tradicionális indiai Ayurveda masszázstanfolyam. Ha érdekel az indiai ősi gyógyító és relaxáló tecnika, akkor várunk szeretettel a masszázstanfolyamon.  Masszőr előképzettséghez kötött. Elsősorban azoknak ajánljuk, akik már masszőrként dolgoznak és szeretnék bővíteni tudásukat, beépíteni a szolgáltatásukba az aryuvédikus masszázst.  A tanfolyam 6 alkalmas, 2 hetente szombatonként. A létszám korlátozott, max. 10 fő.
A tanfolyamot indiai aryuveda orvos- masszőr tartja.
Bejelentkezés és információ: 30/519 67 37
Részvételi díj: (6 alkalom) 54 000 Ft, amely fizethető részletekben.

A színek gyógyító hatása az életünkre, színterápiás MANDALA FESTÉS

Egy bizonyos szín képes megnyugtatni a gyenge idegeket, felkavarni az ellenséges ellenfelet, motiválni és felhatalmazni a cselekvésre, valamint gyógyító energiát hozni, amikor szüksége van rá. Wassily Kandinsky kijelentette: „A szín pszichés rezgést vált ki."

A szeretet tér szabályai, beszélgetés Horányi Ágival