Kép

“Ami elöttünk és mögöttünk áll
semmiség ahhoz képest,
ami bennünk rejlik. Ha feltárjuk belső
világunkat, csodálatos dolgok történhetnek.”
Hanry Davis Thoreau 

Köszöntünk az India Szíve Jóga központ oldalán!

30 napos TESTI-LELKI-SZELLEMI Program- Indul: 2022. Jan. 24.

30 napos TESTI-LELKI-SZELLEMI program, ahol a lelki egyensúlyod visszaállítása és a fizikai tested optimális működése, energiaszinted emelése a cél. Amikor stresszhelyzetbe kerül az ember sajnos az nem csak a lelki egészséget viselheti meg, hanem az emésztőrendszert is, és különböző testi problémák jelentkezhetnek. A relaxációs technikák mellett nagyon fontos és hatékony stresszkezelési módszer a rendszeres és szakszerű testmozgás. E mellett pedig a megfelelő emésztéshez és az egészség fenntartásához ilyenkor fokozottan fontos szerepet játszik az egészséges, változatos táplálkozás. Ezzel a 30 napos programmal elengedheted a negatív érzéseket, konkrét személyreszabott módszerekkel és az egyéni problémád gyökerének a feltárásával segítünk. Megtanulhatod a stresszkezelés hatékony módszereit és kipróbálhatod a jóga és a testedzés együttes jótékony hatását. A helyes táplálkozással és a belső béke megtalálásával az energiaszinted növekedni fog és a közérzeted javulni. Várunk szeretettel a 30 napos programon, ha úgy érzed, hogy valamilyen élethelyzetben elakadtál és változást szeretnél, jobban szeretnéd érezni magad testileg-lelkileg.

ONLINE Jóga

Minden hétköznap kedd: 07:00 és Csütörtök: 18:00
Jógázz velünk az otthonodból. Amennyiben szeretnéd kipróbálni az online jógát, kérünk írj nekünk a yoga@indiaszive.hu e-mail címre és elküldjük az ehhez szükséges információkat

Hangtál meditáció 2022. Jan. 22. 16:00

Engedd, hogy a hangok megérintsenek, átöleljenek, és elvigyenek egy olyan világba, olyan dimenzióba, mely tapasztalatának, most ideje van életedben.

Szeretettel fogadlak hangtálak feltöltő, éltető rezgéseivel, egyéb hangterápiás hangszerekkel, és hangommal!
A hangtál meditációt Tóth Zsuzsanna tartja.
Bejelentkezés szükséges: 30/519 67 37
Részvételi díj: 3 500 Ft

Kismama Jóga/Relaxáció

Kismama vagy és szeretnél ellazulni, akkor segítünk légzésgyakorlatokkal, amik nagyon jótékony hatással birnak a kisbabának a pocakodban és Neked is. Élvezd ezt az időszakot és hangolódj össze az új kis ÉLETtel! Segítünk felkészülni az új energiákra! Ezenkívül táplálkozásról és születés felkészitésről, valamint a NŐI energia változásokról lesz szó. Egy NŐ életében az ÚJ ÉLET világrahozása az egyik legcsodálatosabb és legnagyobb energia. Segítünk felkészülni elötte és utána is, hogy mik várhatók ebben a különleges időszakban.

Tradicionális REIKI DO I. tanfolyam 2022. Jan. 22-23. 10:00-16:00

Emberfeletti tapasztalások!
Használd ki a rejtett emberi potenciálodat és lobbantsd lángra a szellemed!
A Reiki egy ősi tibeti módszer, egy összetett japán szó, jelentése: Rei = egyetemes Ki = életerő energia, vagyis a reiki az egyetemes életerő energiát jelenti. A Reiki sokak számára az energetikai gyógyászatba való belépést jelenti. Dr. Mikao Usui japán professzor mintegy 150 évvel ezelőtt újra felfedezett tradicionális gyógyító rendszere az intelligens univerzális (isteni) energia közvetítésén alapul. Most lehetőséged van megismerkedni e módszerrel.
Részvételi díj (2 nap): 28 000 Ft
Bejelentkezés szükséges: 30/519 67 37
 
 

Asztrológiai workshop

Kis létszámú találkozók, ahol az asztrológia világába vezetünk be. Minden alkalommal más- más terület kerül fókuszba, áltatánosan és a személyes képletedben az adott részhez vonatkozóan. Az önismerethez is nagyon jó, de megnézheted, hogy aktuálisan milyen energiák dominálnak az életedben és egy-egy életterülethez konkrét kérdéseket tehetsz fel, ha esetleg döntés előtt állsz vagy elakadást érzel valamiben. Amennyiben érdekenek az asztrológia alapjai, esetleg jártas vagy benne/ meglévő tudásodat szeretnéd frissíteni, pontosítani vagy ha csak most ismerkedsz elöszőr ezzel a témával, mind két esetben várunk szeretettel. Információ és jelentkezés: 30/519 67 37

Léleklazító Esemény Február 6-án

Szeretettel meghívunk Február 6-án egy újratervező-léleklazító programra!

 Indítsuk el az új kezdetet, a 2022-es évet közösen egy Léleklazító programmal 02.06-án! (10:00-12:00)
Lesz elengedő meditáció és teremtő is. Beszélgetéssel és új időszámítás, új világ tervezéssel, indiai tűzceremóniával.
“Ami megy engedjétek, ami jön fogadjátok!”
TESTI ÉS LELKI töltődésre várunk, léleklazító programmal, ahol a lelki töltődés mellet megismerkedhetsz a KATUSFOOD vitaminokkal és étrendkiegészítőkkel, amik segítenek feltöltekezni szervezetednek az egészséged megőrzése érdekében.

Vendégül látunk egy KATUSFOOD Kollagén ital kóstolásra és kedvezményekre.

A hatékony stresszkezelés a MEDITÁCIÓ és a MEGFELELŐ MENNYISÉGŰ VITAMINBEVITEL helyes kombinációja. Ha szeretnél jobb formába kerülni testileg és lelkileg, várunk sok szeretettel!

 
Elő azzal a kívánságlistával!
Várlak szeretettel!
Klajkó Szandra
 
Bejelentkezés szükséges a férőhelyek korlátozott száma miatt: 30/ 519 67 37-es telefonszámon.
Részvételi díj: 3500 Ft, mely tartalmaz egy ajándék jóga órajegyet 2022-ben Mozsárik Dánielhez.

Gyertyafényes, esti meditáció

Fontos megérteni azt, hogy az emberi agy képes egy bizonyos problémát/gondolatot újra és újra előhozni az elméjében, ezáltal ugyan azokat a problémákat és helyzeteket tapasztalja meg, ugyan azokat a kémiai folyamatokat váltja ki.  Ha pozitív változást szeretnénk látni az egészségünkben, környezetünkben, akkor át kell hangolódni egy másik frekvenciára, leállítani a mérgező gondolatokat és előre érezni mindent, amit csak szeretnénk. Engedd, hogy az életedben minden a helyére kerüljön, ami már nem szolgál engedd el, kerülj kapcsolatba a tiszta belső hangoddal a szíveden keresztül.
Találkozzunk szerda esténként 18 órától, érezz rá a meditáció lényegére, segítünk ebben.
Bejelentkezés:30/519 67 37

Ayurveda - Masszázs tanfolyam (6 alkalmas) 2022. Jan. 15. 10:00-13:00

Masszázs továbbképzés -Tradicionális indiai Ayurveda masszázstanfolyam. Ha érdekel az indiai ősi gyógyító és relaxáló tecnika, akkor várunk szeretettel a masszázstanfolyamon.  Masszőr előképzettséghez kötött. Elsősorban azoknak ajánljuk, akik már masszőrként dolgoznak és szeretnék bővíteni tudásukat, beépíteni a szolgáltatásukba az aryuvédikus masszázst.  A tanfolyam 6 alkalmas, 2 hetente szombatonként. A létszám korlátozott, max. 10 fő.
A tanfolyamot indiai aryuveda orvos- masszőr tartja.
Bejelentkezés és információ: 30/519 67 37
Részvételi díj: (6 alkalom) 54 000 Ft, amely fizethető részletekben.

A színek gyógyító hatása az életünkre, színterápiás MANDALA FESTÉS

Egy bizonyos szín képes megnyugtatni a gyenge idegeket, felkavarni az ellenséges ellenfelet, motiválni és felhatalmazni a cselekvésre, valamint gyógyító energiát hozni, amikor szüksége van rá. Wassily Kandinsky kijelentette: „A szín pszichés rezgést vált ki."

A szeretet tér szabályai, beszélgetés Horányi Ágival