Kép

“Ami elöttünk és mögöttünk áll
semmiség ahhoz képest,
ami bennünk rejlik. Ha feltárjuk belső
világunkat, csodálatos dolgok történhetnek.”
Hanry Davis Thoreau 

Köszöntünk az India Szíve Jóga központ oldalán!

Sokaknak segítettem már megteremteni a vágyott változásokat. A legmélyebb igazság az, hogy rendelkezünk a VALÓSÁGUNK MEGVÁLTOZTATÁSÁNAK KÉPESSÉGÉVEL!

Tanúja voltam a klienseim felismeréseinek, és az életükbe bekövetkező csodákkal teli változásoknak. A felismerések a legfelsőbb igazság szerint történnek, nem az én igazságom szerint.

Igenis valóra lehet váltani a legjobb dolgokat az életünkben.

Először azonban tudnod kell, mit akarsz az élettől.

Rólam:

Gyerekkorom óta voltak képességek, amik felvillantak az életemben, és ma is vannak, amikkel együtt élek. Majd ezeket tudatos tanulással fejlesztettem, és egészítettem ki.

Ezek a teljesség igénye nélkül: Theta Healing, Transzcendentális Meditáció (TM), Reiki, Pránanadi. Mindezek által kifinomultabb lett az érzékelésem, egyre több információhoz jutottam. Az intuícióim felerősödtek.

Sokan hívtak fel, mondjam el a véleményem a felmerülő kérdéseiket illetően. Majd mások el is jöttek hozzám, hogy segítséget kérjenek. Ezért úgy gondoltam, ennek időt és teret adok. Mára egy csodás környezetben szívesen fogadok bárkit egészséggel, szerelemmel, pénzzel vagy egyéb felmerülő kérdésekkel kapcsolatban.

Várlak Téged is a szeretet terében.

 Ziska Györgyike

Konzultáció:

Az általam nyújtott konzultáció egyéni foglalkozás. Ennek során a kedves kliens tudatalattijának  minden mélyen leledző különböző befolyásoló gondolati tényezői a felszínre, a tudatos szintre kerülhetnek. Amikor megtaláljuk a problémák gyökerét, a változás már meg is történt. Ennek a hatása érezhető lesz a kliens jövőbeni új életében.

Az első óra: 8000.- Ft, a következő megkezdett óra: 6000.- Ft
( a konzultáció időtartama általában 1-1.5 óra )
Gyógyító meditációval egybekötött előadások :4000.-Ft

Bejelentkezés:

Telefon: 0620/928-7011
E-mail: valosagod.hu@gmail.com